Solklart med solceller!

Allt fler ser fördelarna med solceller och installlationer av solcellspaneler har de senaste åren ökat markant. Det kan vara ett resultat av solceller är billigare än någonsin och att staten pumpat in miljarder i stödpengar med syftet att öka efterfrågan från allmänheten.  Läs mer om statens investeringsstöd för installering av solceller här.

Samtidigt som solcellerna blir mer effektiva för varje år som går och att man i de allra flesta fall inte behöver bygglov för installationen, är förutsättningarna för att installera solceller bättre än någonsin. Men innan du väljer att installera solceller är det några faktorer som spelar in, här kan du läsa mer om förutsättningarna och se om solceller är ett alternativ som passar just ditt boende.

Bara mellan 2016-2017 ökade antalet installationer med 50% vilket påvisar att solceller har en lysande framtid! Under mässan Home etc. kan du träffa utställare som erbjuder solcellspaneler till både villa, föreningar, företag och lantbruk i hela Sverige!

Välkommen till Home etc. – mässan för allt inom boende och renovering. Malmömässan 5-8 mars 2020.