Jane hjälper dig att se detaljernas storhet

Hon hade jobbat många år inom vården innan Jane för tjugo år sedan följde sina drömmar och utbildade sig till möbelsnickare. Hon förvärvade ett snickeri i Klasaröd som då var inriktat på fönster- och dörrtillverkning, med tiden har hon utvidgat verksamheten och tillverkar även egendesignade möbler.

I Janes monter kommer det vara livat. I en del av den kan du hitta hennes egentillverkade produkter, och i den andra änden kommer hon vara i fullt sjå med att arbeta, samt ge tips och råd till dig som besökare. När du går förbi henne ska du passa på att fråga om såväl tillverkning av fönster och dörrar, som vilka detaljer som tar hemmet till nästa nivå. 

Fortfarande nyfiken på Janes verksamhet? Klicka här!
Eller besök hennes hemsida – Janes snickarbod

Jane ställer ut på Home etc. i monter H31 samtliga dagar. Passa på att ta en sväng förbi hennes monter för att se möbelsnickeri in action! 

 

Scroll to Top