Få inspiration till din husdrömmar!

Drömmer du om ett personligt hus som passar just din livsstil? Då kan vi presentera Reformhus för er! Reformhus medverkar som utställare och talare på scenen under mässdagarna. Du kan hos dem få inspiration kring hur din personliga stil kan kombineras med hållbara material, smarta lösningar för hemmet och framtidens arkitektur. Eller som de själva beskriver sig:

”Ett arkitektritat hus/lägenhet från Reformhus är mycket mer än ”bara” en elegant yttre form. En av de stora fördelarna är att du kan påverka husets inre på ett sätt som annars är svårt. Dina önskningar och behov styr till 100% hur alla detaljer sätts samman. Ett arkitektritat Reformprojekt blir på så vis ett lagarbete där vi tillsammans mejslar fram det som du kanske ska bo i under 30, 40 eller 50 år. En process som alltid är givande och dessutom väldigt rolig.”

Den 6–7 mars finns Reformhus på Home-scenen under rubriken:
Ditt husprojekt ur en kund och arkitektperspektiv – vill du vara med och påverka?

Scroll to Top