Hos Hifi-klubben handlar allting om ljud och bild

HiFi-klubben har fler än 90 fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige och Nederländerna, samt fyra nationella webbutiker. Det gör HiFi Klubben till Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi. Och nu kommer ljud- och bild-proffsen till Home Etc. för att medverka både som utställare och på scen!

”Vi på HiFi Klubben är glada att vara med på Home Etc för att kunna visa hur ljud kan integreras med design och hur ditt hem kan bli smart på riktigt. Vi passar även på att visa alternativ för hur du ljudsätter din utemiljö på olika sätt. Vill du veta mer redan nu, innan mässan, så är du välkommen att kontakta oss: solutions@hifiklubben.se

På Home-scenen kan du lyssna till HiFi-klubben när de berättar under rubriken ”Hur du skräddarsyr smarta lösningar för ditt hem inom ljud och bild”.

Scroll to Top