Hjälp oss att bli bättre!

Den första upplagan av Home Etc. och Outside Living är nu över och vi vill tacka både utställare och besökare för fyra energifyllda och inspirerande dagar!

Mässhallen fylldes av 11 000 besökare, mer än 170 utställare och profiler som Tareq Taylor, Karl Fredrik på Eklaholm, Karin Laserow och Åsa Wallenrud med många fler drog fulla scener och rungande applåder. Dessutom anordnades roliga aktiviteter och workshops.

Vi tar med oss många lärdomar från årets mässa och riktar nu blickarna mot nästa år. Nu väntar hårt arbete för att fortsätta utveckla mässan tillsammans med både utställare och besökare.

Har du någonting att säga om mässan? Berätta gärna det för oss! 

Tack till utställare och besökare!

Tack till dig som besökte oss, och tack till dig som var utställare på mässan. Vi hoppas att vi ser er igen 12-14 mars 2021. Tills dess får ni chansen att luta er tillbaka och njuta av en återblick på Home etc. och Outside living 2020! 

Scroll to Top