Mariebergs Brasvärme

Om oss

Mariebergs är idag en ledande aktör inom brasvärme i Sverige och finns på flera orter. Vi säljer endast kända och starka kvalitetsvarumärken som t.ex. Contura, Nordpeis, Lotus, Rais, Spartherm, Kalfire, Vauni, Planika, NVI, Premodul och Gabriel kakelugnar.

En modern organisation med försäljning, teknisk support och logistik som säkerställer nöjda kunder. Idag har vi sju utställningar och har som mål att etablera fler i framtiden. År 2013 lanserade vi också Mariebergs webb-butik via hemsidan, som ett komplement för den som inte har möjlighet att besöka någon av våra fysiska butiker. Detta är något som ständigt utvecklas och som erbjuder fler produkter efter hand.

Under 2019 startade vi även upp vårt senaste affärsområde inom solenergi, där vi säljer och installerar NIBE solceller i de regioner vi finns representerade i.

NÖJDA KUNDER: VÅR VIKTIGASTE MARKNADSFÖRINGSKANAL
För oss är det väldigt viktigt att du som kund blir både bra omhändertagna under hela affärsprocessen och också väldigt nöjd med slutresultatet. Därför mäter vi dessa delar kontinuerligt.

Hör gärna av dig till oss om du har synpunkter, ris som ros uppskattar vi så vi hela tiden kan utvecklas.

Varmt välkommen till oss på Mariebergs

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Mässerbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top