Rofylld Vardag

Om oss

Jag var mitt uppe i en intensiv period i mitt yrke som förskollärare när jag insåg att det även var mitt hem som ökade min stressnivå. Det kunde t ex vara pappershögar som växte på köksbordet och även om jag rensade så behölls aldrig ordningen.

Då upptäckte jag boken ”Konsten att städa” av Marie Kondo. Den förändrade allt. Efter 3-4 månader hade jag gått igenom alla mina ägodelar. Våren 2018 påbörjade jag min utbildning till KonMari konsult och certifierades våren 2019.

Många människor idag har ett behov av att få struktur på sitt hem för att få sin vardag mer lätthanterlig. Det kan vara ett specifikt utrymme om t ex en garderob, köket eller ett förråd som skapar stress.

För att konmarimetoden skall ha störst effekt och ett hållbart resultat ska uppstå så ska alla ägodelarna i ett hem gås igenom i en specifik ordning. Kategori för kategori t ex alla kläder på en gång i stället för ett rum eller en byrålåda i taget. Man börjar alltid med kläder för att sedan gå vidare till böcker, papper, diverse föremål (komono) och avslutar med föremål med affektionsvärde.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Mässerbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top