Roland System

Om oss

Roland System har över 30 års erfarenhet inom skjutdörrsgarderober och monterar över hela Skåne.
Vi erbjuder garderober med skjutdörrar av högsta kvalité! Detta kan vi garantera genom att det är vi själva som tillverkar dem. Vi lyssnar på ditt förvaringsbehov och ritar tillsammans med dig ett förslag på garderoben och inredningen. Därefter skräddarsyr vi skjutdörrsgarderoben efter dina mått. Från golv till tak, längs med eller vinkelrätt mot snedtak. På så sätt erbjuder vi en speciell tjänst som gör att du får exakt det du vill ha.

Vi på Roland System vill att alla våra kunder skall vara nöjda med sin förvaringslösning och vi gör allt vi kan för att kunna erbjuda en bra lösning till högsta möjliga kvalitét och lägsta möjliga pris.

Vi erbjuder också en unik service. Vi samarbetar med en golv- och en målerifirma, så vi kan erbjuda en helhetslösning om du vill förnya hela rummet i samband med garderobsmontaget. Vi på Roland System sköter kontakter med de andra hantverkarna så att logistiken fungerar smidigt och så att du endast behöver ha en kontakt för hela renoveringen.

Det innebär att du får en offert på hela jobbet, och således också en faktura med hela kostnaden och Rotavdraget samlat.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Mässerbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top