Vad är Home etc?

Home etc är mässan för dig som bygger nytt, renoverar eller på annat sätt vill utveckla ditt boende. Home etc. erbjuder produkter och tjänster, men även expertråd och rådgivning inom boende och renovering.

Varmt välkommen till Malmömässan och Home etc. 5-8 mars 2020.

FOKUSOMRÅDEN

BYGG OCH RENOVERING

Går du i tankar att göra om i ditt hem? Planerar du att bygga garage, anlägga en mur, maximera ytan på balkongen eller är redo att ta tag i ditt drömprojekt? Vare sig det gäller lägenheten, sommarhuset, villan eller radhuset hittar du tips och inspiration från utställare under mässan. Mindre byggnationer eller större renoveringar spelar ingen roll – hos oss hittar du lösningarna som passar just ditt projekt. 

SMARTA HEM

Säkerhetssystem, belysning, städning, trädgårdsskötsel och musik – i dag kan det mesta i ditt hem styras utan att vara platsberoende. Under Home etc. ges möjligheten att se hur du kan implementera ett smart hem för att underlätta din vardag. Våra utställare visar det senaste inom branschen och finns där för att guida dig genom elektronikens djungel. 

INTERIÖR OCH EXTERIÖR

Ta del av de senaste trenderna inom interiör och exteriör under mässan Home etc. Missa inte chansen att botanisera och hitta inspiration bland våra utställare som presenterar årets nyheter eller passa på att diskutera ditt drömboende med någon av experterna på plats. Home etc. är plattformen för dig som vill förändra och utveckla ditt boende in- eller utvändigt, eller kanske båda delar. 

ENERGI OCH EL

Har du funderat på att installera fjärrvärme? Passar det till ditt tak eller trädgård? Och hur effektivt är det egentligen är med solceller? Vill du veta hur du kan minska dina energikostnader? Vilka är de senaste produkterna och trenderna inom el och energi? Det och många andra frågor kan du få svar på under Home etc. där flera aktörer från branschen finns på plats. 

All information
på en plats

Ta med och visa upp din plan för utställare för att få tips och råd för börja eller komma vidare i ditt projekt.

Upptäck
utställare

Få kostnadsfri rådgivning eller boka tid för vägledning hos någon av våra många utställare under mässan.

Hantverkare från
ditt område

Möt företagen som hanterar dina bostadsplaner för att komma fram vilket det bästa alternativet är för just dig och dina planer.

Samla information och nya kunskaper

Vare sig du är ett proffs eller nybörjare inom bygg och boende får du chansen att upptäcka det senaste inom branschen.

officiell mediapartner till Home etc.

Home etc. & Outside Living

- Sveriges nya mötesplats för allt inom boende och trädgård

Scroll to Top