Vad är Home etc?

Home etc, före detta Stora Villamässan, är södra Sveriges största mässa med omkring 20 000 besökare. Det är mässan för dig som bygger nytt, renoverar eller på annat sätt vill utveckla boende. Home etc. erbjuder produkter och tjänster, men även expertråd och rådgivning inom boende och renovering.

Varmt välkommen till Malmömässan och Home etc. 5-8 mars 2020.

FOKUSOMRÅDEN

BYGG OCH RENOVERING

Går du i tankar att göra om hemma? Planerar du att bygga garage, uteplats eller är redo att ta tag i ditt drömprojekt? Vare sig det gäller mindre byggnationer eller större renoveringar kan du få inspiration, tips och råd från utställare under mässan.

SMARTA HEM

Säkerhetssystem, belysning, städning, trädgårdsskötsel och musik – i dag kan det mesta i ditt hem styras utan att vara platsberoende. Under Home etc. ges möjligheten att se hur du kan implementera ett smart hem för att underlätta din vardag.

INTERIÖR OCH EXTERIÖR

Ta del av de senaste trenderna inom interiör och exteriör under mässan Home etc. Botanisera och finn inspiration bland våra utställare för årets nyheter eller ta chansen att diskutera ditt drömhus med någon av experterna på mässan.

ENERGI OCH EL

Har du funderat på att installera fjärrvärme? Hur effektivt är det egentligen är med solceller? Vet du hur du kan minska dina energikostnader? Det och många andra frågor kan du få svar på under Home etc. där flera aktörer från branschen finns på plats.

All information
på en plats

Ta med och visa upp din plan för utställare för att få tips och råd för börja eller komma vidare i ditt projekt.

Upptäck
utställare

Få kostnadsfri rådgivning eller boka tid för vägledning hos någon av våra många utställare under mässan.

Hantverkare från
ditt område

Möt företagen som hanterar dina bostadsplaner för att komma fram vilket det bästa alternativet är för just dig och dina planer.

Samla information och nya kunskaper

Vare sig du är ett proffs eller nybörjare inom bygg och boende får du chansen att upptäcka det senaste inom branschen.

Home etc. & Outside Living

- Sveriges nya mötesplats för allt inom boende och trädgård