Vem besöker mässan?

Till Home etc. kommer besökare som är ute efter inspiration, tips och råd inför en kommande eller pågående förändring i sitt hem. Det kan handla om paret som köpt sin första gemensamma lägenhet och är ute efter kostnadseffektiva men trendiga lösningar, den växande familjen som söker funktionalitet, den händige ”gör det själv”-personen som vill ta del av de senaste trenderna eller de som vill uppgradera sitt boende till ett smart hem genom marknadens senaste produkter. 

Besökaren vill ta del av produkter, tjänster och erbjudanden men även få handfasta tips och råd från experter på plats inför sitt kommande eller pågående projekt. 

I samband med Home etc. pågår även Outside Living- mässan för allt inom uteliv och trädgård. Med båda mässornas målgrupp som besökare ges en unik möjlighet att nå ut och erbjuda en helhetslösning med tjänster och produkter som besökaren i förväg inte tänkt på är aktuellt för just dennes projekt.

Medverka som utställare på Home etc.

Erbjuder du tjänster, produkter eller andra lösningar som kan förenkla eller utveckla ett hem? Då är Home etc. mässan för dig! Tillsammans med Outside Livingmässan för allt inom uteliv och trädgård, samlar vi allt under ett tak på Malmömässan 5-8 april 2020. Här får du som utställare chans att ansikte mot ansikte skapa nya kontakter, kunder och affärer i rätt forum under fyra intensiva dagar.

Du  ges möjligheten att nå ut till din unika målgrupp genom att skapa en inbjudande monter, en gör-det-själv-upplevelse, bygga en visningsmiljö, erbjuda rådgivning, specialerbjudanden och samtidigt visa era lösningar, tjänster och nyheter i praktiken. Hjälp besökaren att förverkliga sina drömmar och planer gällande bygg och renovering. 

Välkommen att anmäla ditt intresse som utställare på Home etc. i dag! 

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!

Annika Karlsson

Säljansvarig, Malmö
0766 31 13 61

Caroline Larsson

Säljansvarig, Malmö
0766 31 13 82

Jonas Mitander

Säljansvarig, Göteborg
031 89 41 23

Du kan även lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

Scroll to Top